Reprezentanți din Ungaria, Ucraina, Republica Moldova, Maroc şi Spania participă, la USV, la workshop-ul „Specialiști fără frontiere”


Intră acum și în grupul de

La Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava are loc, în perioada 4-6 mai a.c., workshop-ul „Specialiști fără frontiere”, la care participă reprezentanți din Ungaria, Ucraina, Republica Moldova, Maroc şi Spania, parteneri ai Facultății de Științe Economice și Administrație Publică din cadrul USV.

„În programul manifestării sunt incluse prezentări ale instituțiilor partenere, accentul fiind pus pe experiențele acestora și planurile de viitor în ceea ce privește dezvoltarea colaborării în domeniul educației și cercetării. Vor fi prezentate inclusiv rezultatele unor studii realizate de tinerii cercetători din cadrul instituțiilor de învățământ partenere”, se arată într-un comunicat de presă transmis de USV.

Potrivit sursei citate, participanții vor avea ocazia să viziteze atât o expoziție de cărți publicate de cadre didactice ale Facultății de Științe Economice și Administrație Publică, cât și firme și obiective turistice din județul Suceava. (Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de