Acasă Actualitate Primarul Ion Lungu a donat 1.000 de lei pentru salvarea echipei Foresta

Primarul Ion Lungu a donat 1.000 de lei pentru salvarea echipei Foresta


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat vineri dimineața, că a donat în contul echipei de fotbal Foresta Suceava suma de 1.000 de lei și a făcut un apel la toți iubitorii sportului rege să participe la colecta publică pe care a lansat-o.

Primarul Ion Lungu prezintă dovada efectuării donației către Foresta

Echipa de fotbal Foresta Suceava riscă să se desființeze începând cu data de 18 mai a.c., din cauza unei datorii de 300.000 de lei către ANAF.



Pentru a nu se ajunge în această situație, primarul Ion Lungu a lansat, joi, o campanie de colectare de bani pentru ca echipa de fotbal Foresta Suceava să poată să-și plătească datoriile și să poată participa la ultima licitație pe fonduri nerambursabile. Această licitație ce va avea loc în data de 18 mai reprezintă ultima șansă a clubului de a primi bani de la Primărie, și anume 1,7 milioane de lei.

Întrucât primarul Ion Lungu a promis la momentul lansării colectei publice că va dona 1.000 de lei pentru echipa Foresta Suceava, edilul-șef s-a ținut de cuvânt și a depus la bancă, vineri dimineață, suma anunțată.

Totodată, primarul a făcut încă un apel la iubitorii de fotbal să doneze bani pentru salvarea echipei Foresta.

„Fotbalul este sportul rege, el este iubit în toată lumea, este iubit și la Suceava, are simpatizanți și avem o echipă bunișoară, pe locul 11, care a mai luat câteva puncte în ultimele etape. Este păcat să rămânem fără echipă pentru că este greu să promovezi din nou și să activezi în liga a doua”, a susținut primarul Ion Lungu.

El a mai arătat că echipa de fotbal Foresta Suceava ar trebui să aibă și alți finanțatori întrucât numai din banii pe care îi alocă Primăria nu se poate face performanță.

„Ce facem noi astăzi este de a salva echipa Foresta Suceava și de a avea în continuare fotbal la Suceava”, a concluzionat Ion Lungu.

Cei care doresc să facă donații pentru salvarea echipei Foresta se pot adresa Sucursalei Suceava a Piraeus Bank. (Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version