Fotbal. Mihai Stoica va parasi Unirea Urziceni


Intră acum și în grupul de

Fara doar si poate, MM Stoica este una dintre cele mai importante figuri de pe prima scena a fotbalului românesc. Fostul boss al Otelului Galati si al Stelei, actualmente manager al Unirii Urziceni, este din ce în ce mai putin multumit de viata de pe Ialomita. Mai mult, divortul de echipa pare iminent.

Despre principalul finantator al gruparii din Urziceni nu s-au scris prea multe. Considerat un patron „tacut, Dumitru Bucsaru ar fi cel care ar fi provocat anumite tensiuni la echipa, tensiuni din cauza carora MM ar fi început deja sa îsi faca bagajele. Potrivit anumitor surse pentru cotidianul Gazeta Sporturilor, cei doi nu mai pot face casa buna, motiv pentru care managerul a decis sa îsi prezinte demisia.

„Plec, n-are rost sa ramân într-un loc unde nu mai pot lucra asa cum îmi place”, le-ar fi spus Mihai Stoica apropiatilor. Din câte se pare, principala nemultumire este legata de Bogdan Stancu. Desi a declarat în dese rânduri ca niciunul dintre jucatorii de valoare nu va parasi Urziceniul, Stoica se vede nevoit sa îsi ia ramas bun de la cel mai talentat fotbalist al echipei. Ex-pitesteanul urmeaza sa semneze cu Steaua, tranzactia urmând a avea loc pe baza relatiilor bune dintre Bucsaru si Gigi Becali, via Gigi Netoiu. Momentan, MM infirma categoric despartirea. Cu toate acestea, sursa citata considera ca managerul Unirii face acest lucru pentru a nu strica moralul baietilor lui Dan Petrescu înainte de dificila partida din Cupa României, cu CFR Cluj. Ramâne asadar de vazut ce se va întâmpla luni dimineata…


Intră acum și în grupul de