Bărbat din Vatra Moldoviței, încătușat după ce a fugit de poliție pentru că era băut la volanul unei autoutilitare


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Vatra Moldoviței a fost încătușat, duminică seara, după ce a fost agresiv cu polițiștii care l-au identificat ca fiind șoferul care a refuzat să oprească la semnalul regulamentar de oprire și apoi a abandonat autoutilitara și a fugit.

Potrivit Poliției Județene Suceava, duminică seara în jurul orei 22.55, un echipaj de poliție care acționa pe DJ 176, pe raza localității Vatra Moldoviței, a efectuat semnal regulamentar de oprire unei autoutilitare, însă șoferul nu s-a conformat și a continuat deplasarea circa 100-200 metri, după care, a oprit, a coborât de la volan și a fugit de la fața locului.

Ulterior, şoferul a fost identificat ca fiind un localnic de 44 de ani, proprietarul autoutilitarei care, la solicitarea polițiștilor a refuzat să se legitimeze și s-a manifestat violent verbal, motiv pentru care, s-a procedat la imobilizarea acestuia prin încătușare.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural. (N.B.)


Intră acum și în grupul de