Mopedist si pieton – aflati in stare grava la spital – dupa un accident


Intră acum și în grupul de

Un minor de 15 ani si un tânar de 23 de ani se afla în stare grava la spital, în urma unui accident. Potrivit IPJ Suceava, duminica, la ora 21.53, pe DN 29 în interiorul comunei Dumbraveni, minorul A. V., în vârsta de 15 ani, localnic, fara permis de conducere, în timp ce conducea mopedul marca „Burgman” neînregistrat, a surprins si accidentat pe pietonul B. Mihai, în vârsta de 23 ani din localitate, care circula pe partea dreapta a carosabilului. Dupa acrosarea pietonului, conducatorul mopedului a pierdut controlul asupra directiei de mers si atât el, cât si pasagerul  de pe moped , B. Florin, de 19 ani din localitate, au cazut pe carosabil.

În urma accidentului a rezultat vatamarea corporala grava a lui A.V., care, fiind transportat la spital, i s-a stabilit diagnosticul: „traumatism cranio-cerebral, plaga profunda contuza parietala dreapta, stare comatoasa”, necesitând pentru vindecare circa 30-35 zile de îngrijiri medicale si a lui B. Mihai, care a fost diagnosticat cu „traumatism cranio-facial, convulsii, fractura piramida nazala, multiple plagi faciale”, necesitând pentru vindecare circa 20-25 zile de îngrijiri medicale si vatamarea usoara a lui B.Florin, care a fost diagnosticat cu ,,traumatism cranio-cerebral, contuzie genunchi drept, plaga frontala dreapta”, necesitând pentru vindecare 10-15 zile de îngrijiri medicale.

Conducatorul mopedului si pasagerul nu purtau casti de protectie si vesta reflectorizanta, nu au putut fi testati cu aparatul etilotest datorita starii în care se aflau si li s-au recoltat probe biologice.


Intră acum și în grupul de