Un dornean a acrosat un semafor electric, apoi s-a rasturnat pe carosabil


Intră acum și în grupul de

O tânara din Vatra Doreni a ajuns în stare grava la spital dupa ce masina în care se afla a lovit un semafor, dupa care s-a rasturnat. Potrivit IPJ Suceava, duminica, la ora 04.53, pe strada Argestru din municipiul Vatra Dornei, P. Paul, în vârsta de 21 ani, localnic, fara permis de conducere, în timp ce conducea autoturismul marca Mitsubushi Pajero, datorita vitezei si consumului excesiv de alcool, a acrosat semaforul electric de semnalizare temporara, a virat brusc spre stânga, dupa care s-a rasturnat pe partea carosabila.

S. Nicoleta, în vârsta de 20 de ani din municipiul Vatra Dornei, pasagera în autoturism, a fost grav accidentata, fiind transportata la spital unde i s-a stabilit diagnosticul „traumatism cranio-cerebral acut închis, coma de gradul II/III” . Imprudentul soferul a scapat cu rani usoare, fiind diagnosticat cu „contuzie forte coloana toracico-lombara, plaga escoriata regiune lombara”.

Cei doi tineri nu purtau centura de siguranta, conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,84 mg/l, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de