Acasă Actualitate Democrat-liberalii acuza ca in Gropeni, drumul SAPARD s-a surpat la trei zile...

Democrat-liberalii acuza ca in Gropeni, drumul SAPARD s-a surpat la trei zile de la inaugurare


Intră acum și în grupul de

Deputatul PD-L de Suceava,  Romica Andreica, arata într-un comunicat de presa ca presedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur a participat la o întâlnire publica cu locuitorii din satul Gropeni, care si-au aratat nemultumirea privind calitatea lucrarilor de reabilitare a drumului si podului între Balcauti si Gramesti. PD-L Suceava acuza primarul PSD din comuna suceveana Balcauti de lipsa de interes fata de locuitori, în conditiile în care acesta nu a luat nici o masura dupa ce drumul si podul din satul Gropeni s-au surpat la trei zile de la inaugurare, izolând astfel o serie de gospodarii de restul satului.

Aceasta reabilitare a fost finantata prin programul SAPARD si a fost executata fara a se tine cont de necesitatea consolidarii malurilor pârâului adiacent drumului.



Romica Andreica mai arata ca, desi primarul PSD în functie a primit numeroase sesizari din partea cetatenilor satului, acesta nu a luat nicio masura.

Deputatul PD-L de Suceava precizeaza ca Gheorghe Flutur a promis ca va sesiza autoritatile competente si va prioritiza rezolvarea acestei probleme când va fi  presedinte al Consiliului Judetean Suceava.  


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version