Spectacolele mediatice la nivel national nu prezinta interes pentru Gavril Mirza


Intră acum și în grupul de

Presedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, a anuntat ca doreste ca eventualele dezbateri electorale în mass-media cu competitorii sai sa fie organizate prin intermediul ziarelor si posturilor de radio si televiziune media din judetul Suceava, aratând ca nu are relevanta o confruntare de acest gen la o televiziune nationala. „Nu am nicio retinere de a ma confrunta cu Gheorghe Flutur si cu ceilalti competitori, dar o voi face în media din judetul Suceava”, a spus Gavril Mîrza într-o conferinta de presa. Acesta a mentionat ca îsi desfasoara activitatea în acest judet si nu are probleme de interes national, care sa necesite sa mearga la dezbateri pe posturile de televiziune sau radio nationale.

Gavril Mîrza a aratat ca va participa la Radio Iasi, probabil miercuri, la o dezbatere electorala si ca vor fi create conditii ca schimbul de opinii sa se desfasoare de la Suceava. „Cei care si-au desfasurat activitatea la nivel national sa mearga si sa discute problemele de interes national la Bucuresti. Sa spuna despre gripa aviara, despre renta viagera, despre programul Fermierul-Bancherul, despre subventii, despre vaccinul pestei porcine. Acestea sunt teme de interes national. Eu nu am ce sa le comunic celor din Ceamurlia sau din Codlea, de aici, din Suceava”, a mai spus Gavril Mîrza.

Presedintele PSD Suceava a raspuns astfel declaratiei liderului PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, care a reclamat ca Gavril Mîrza refuza sa participe la dezbateri electorale pe posturi nationale de televiziune, acesta fiind invitat marti, la o dezbatere în cadrul programelor electorale ale postului national Realitatea TV. 


Intră acum și în grupul de