Arădean prins la Sucevița în timp ce transporta țigări de contrabandă în valoare de 15.750 de lei


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Arad a fost depistat, joi dimineața, în Sucevița, în timp ce transporta țigări de contrabandă de 15.750 de lei.

Potrivit Poliției Județene Suceava,  joi dimineața la or 06.20, o patrulă de poliţie din cadrul Postului de Politie Horodnic de Sus – Secţia de Poliţie Rurală Marginea, a oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe DN17A, pe raza comunei Sucevița condus de un bărbat de 37 de ani din Arad.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului s-a constatat că şoferul transporta o cantitate mare de țigarete de contrabandă aflată atât în interiorul autoturismului cât și în bagajele personale.

Polițiștii au găsit în 2.520 pachete de țigarete (50.400 bucăţi ţigarete) de provenienţă extracomunitară in valoare de 15.750 lei.

Ţigările de contrabandă dar şi autoturismul în valoare de circa 3000 de euro au fost confiscate de poliţişti.

În acest caz se fac cercetări față de bărbatul de 37 de ani pentru  ”contrabandă în forma calificată”.

Poliția Suceava menționează că astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, poliţiştii acţionând atât în vederea identificării celor cu preocupări infracţionale pe linia introducerii în ţară a ţigărilor de contrabandă cât şi a celor care transportă, depozitează sau comercializează astfel de produse.


Intră acum și în grupul de