PNL Suceava acuza pe Gheorghe Flutur ca are comportament de „Voievod al judetului”

PNL Suceava l-a acuzat marti, pe presedintele PD-L Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, ca a încercat sa confiste, în scop electoral, traditionala manifestare populara “Comori de suflet românesc” de la Pojorâta, organizata duminica si care este finantata de la bugetul local. Potrivit PNL,  manifestarea doreste sa uneasca în Duminica Tomei, artisti populari si sa ofere oamenilor din comuna momente de relaxare în zi de sarbatoare. „În goana sa disperata dupa voturi, PD-L-istul Gheorghe Flutur, calca în picioare orice regula a bunului simt si, crezându-se deja voievodul judetului, si-a permis sa urce pe scena în încercarea de a confisca evenimentul si a-l transforma într-un eveniment de interes propriu, electoral”, sustine PNL Suceava.

Potrivit sursei citate, pe Gheorghe Flutur nu l-a interesat ca festivalul a fost finantat din bani publici si ca oamenii agasati de promisiunile electorale au venit sa asculte folclor de calitate. „El si-a dat înca o data arama pe fata. Singurul lucru de care e interesat Flutur în judetul Suceava este sa câstige Puterea pentru el, lucru simtit si de gospodarii din Pojorâta, care au sanctionat ferm aparitia electorala, au fluierat pâna când l-au obligat sa plece”, mai arata PNL Suceava.

Aceeasi sursa sustine ca Gheorghe Flutur este un model perimat de a face politica, fiind un om al conflictelor, ce îsi trage seva din situatii de criza.  “Sucevenii au obosit sa priveasca la teatrul ieftin, populist pe care Flutur îl promoveaza zi de zi. Suceava are nevoie de oameni cu proiecte realiste, cu viziune si cu putere de dialog”, a declarat Tiberiu Prodan, candidatul PNL la Presedintia Consiliului Judetean Suceava.