VIDEO Localnicii din Crucea reclamă modul în care de fac lucrările de reparare a DN 17 B


Intră acum și în grupul de

Localnicii din zona Crucea sesizează că lucrările de plombare pe DN 17 B sunt făcute de mântuială.

Astfel, un cititor al News Bucovina a transmis, vineri, imagini filmate în această zonă în care se observă că frezarea drumului în vederea plombării acesutuia fac aproape  imposibilă circulația, dar și că acoperirera gropilor cu asfalt este efectuată rudimentar.

Prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi, declarat joi seara, în emisiunea Exclusiv 90 de minute de la Bucovina TV că pe porțiunea din drumul național DN 17 B din zona comunei Crucea unde circa 20 de kilometri au rămas nemodernizați s-a început programul de plombări.

Prefectul a arătat că firma care are contract pentru întreținerea acestui drum își încheie contractul multianul în luna iulie și că a aflat că firma nu are nici oameni suficienți, utilaje sau experiență și că a fost selectată pe principiul ofertei prețului cel mai mic.

„Pentru o perioadă scurtă de timp este rezolvată problema”, a spus Adomnicăi care a menționat că este nevoie totuși de modernizarea acestui drum.

Ea consideră că e nevoie de o rectificare bugetară pentru a se realiza aceste lucrări și a mai spus că în zona respectivă s-au executat doar lucrări de plombări.(N.B.)


Intră acum și în grupul de