FOTBAL : Radoi, antrenor cu statuie in Ghencea?!


Intră acum și în grupul de

Gigi Becali aproape a intrat în stare de soc atunci când a auzit ca finul sau vrea sa plece de la Steaua. Suparat nevoie mare dupa ce a pierdut derby-ul din Groapa, Mirel Radoi a hotarât sa puna capat aventurii din Ghencea, dupa multi ani în care a condus echipa din teren. Însa patronul ros-albastrilor a fost de alta parere si a intervenit prompt pentru a-l pastra pe capitan, dezvaluindu-i acestuia planurile sale de viitor.

Ca si în cazul verilor sai, Gigi Becali a profitat de o sarbatoare din sânul familiei pentru a sterge cu buretele orice disensiune dintre el si Radoi. Prezent la botezul fiicei fotbalistului, în calitate de nas, finantatorul din Ghencea a anuntat ca jucatorul nu are voie sa paraseasca echipa de suflet, mai ales ca intra în planurile de viitor ale acesteia. Conform cotidianului Click, peste numai trei ani de zile, Radoi va fi instalat în functia de antrenor secund. Mai mult, „numarul 6” va fi inclus în proiectul de statui din spatele Peluzei I, acolo unde bustul sau va trona alaturi de celelalte legende ale Stelei. Si se pare ca strategia a dat roade, fotbalistul fiind încântat de eventuala cariera pe viata în curtea celor din Ghencea.

Asadar, Radoi are acum ocazia de a intra în clubul exclusivist al gloriilor care au jucat la Steaua. Helmuth Duckadam si Marius Lacatus sunt doua simboluri ale ros-albastrilor, ambii fiind pe teren în seara magica de 7 mai 1986, atunci când au pus umarul la ridicarea Cupei Campionilor. Chiar daca fostul portar a rupt orice legatura cu activitatea fotbalistica, „Fiara” îsi traieste acum visul de a fi antrenor la echipa pentru care a scris istorie. Si are toate sansele ca peste trei ani sa îl aiba secund pe capitanul Mirel Radoi…


Intră acum și în grupul de