Oana Muresan, femeia din spatele echipei CFR Cluj!


Intră acum și în grupul de

„În spatele fiecarui barbat puternic sta o femeie puternica”, suna un proverb românesc. Se pare ca aceasta vorba a fost transpusa întocmai în fotbalul mioritic, mai precis la CFR Cluj. Clubul din Gruia, care a câstigat anul acesta lupta cu granzii din Liga I, are în spatele sau o prezenta feminina, în postura fiicei presedintelui Iuliu Muresan.

Oana, în vârsta de numai 25 de ani, este cel mai înfocat suporter din loja oficiala a clujenilor si nu a pierdut nicio partida disputata pe teren propriu. Împreuna cu tatal ei se bucura la golurile marcate de legiunea portugheza si spera ca într-o buna zi sa preia conducerea clubului. Miscarea nu este una complet imposibila, deoarece Oana are studii de management. Dar, cel mai important lucru în conducerea unei echipe de fotbal, tânara blonda a avut un profesor desavârsit, de la care a învatat multe din artificiile sportului rege. „Îmi place foarte mult fotbalul. Am învatat foarte multe de la tata. Este foarte posibil ca peste câtiva ani sa ma implic în conducerea clubului”, a declarat Oana Muresan, pentru cotidianul Libertatea.

Si aceasta idee nu este una fara precedent. Cel mai cunoscut exemplu din lume este clubul AS Roma, condus în ultimii ani de Rosella Sensi. Fiica presedintelui de pe “Olimpico” detine în acest moment puterea totala, având drept de semnatura si ultima decizie în toate problemele clubului italian. Dar pâna la ziua în care Oana Muresan va taia în carne vie la CFR Cluj este cale lunga, iar prima activitate din agenda echipei reprezinta o binemeritata vacanta. Iuliu Muresan nu mai are timp de absolut nimic de când a intrat în lumea fotbalului, si fiica sa încearca acum orice pentru a-l lua într-un sejur de relaxare totala. „Are nevoie de câteva zile de odihna, mai ales ca în plan fotbalistic si-a vazut visul îndeplinit. Am sa încerc sa-l conving sa mergem cu totii într-o scurta vacanta”, a încheiat Oana.


Intră acum și în grupul de