Un sucevean care conducea băut a tamponat un autoturism parcat pe marginea străzii Jean Bart din Suceava


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 35 de ani din Suceava este cercetat penal de poliție pentru că sâmbătă seara, a condus băut și a tamponat un autoturism parcat pe marginea străzii Jean Bart din municipiul reședință de județ.

Astfel, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 că pe strada Jean Bart din localitate a avut loc o tamponare, fără victime, iar șoferul se află sub influenţa băuturilor alcoolice.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că sâmbătă seara, în jurul orei 21.44,  în timp ce conducea autoturismul pe strada Jean Bart, pe fondul consumului de băuturi alcoolice,  un bărbat de 35 de ani, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism parcat pe partea dreaptă a carosabilului.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru  „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de