Tânăr bătut și tâlhărit în Vatra Dornei de doi indivizi cu antecedente penale

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Vatra Dornei, s-au sesizat luni, despre faptul că, duminică, în jurul orei 21.00, un tânăr de 21 de ani din comuna Dorna Candrenilor, a fost victima unei agresiuni comise pe raza municipiului Vatra Dornei.

FOTO: http://www.gazetanord-vest.ro

Potrivit Poliției Județene Suceava, din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, duminică, în jurul orei 17.00, persoana vătămată s-a deplasat în municipiul Vatra Dornei pentru cumpărături, după care, a mers cu doi prieteni la un bar din localitate, unde a consumat băuturi alcoolice, moment în care, a fost abordat de doi tineri necunoscuți, care i-au cerut să-i cinstească, lucru cu care acesta a fost de acord.

”Ulterior, pe parcursul discuțiilor, cei doi necunoscuți au început să-l provoace pe tânărul de 21 de ani, care a plecat din bar, însă, a fost ajuns de cei doi, care l-au lovit cu pumnii, după care, agresorii l-au urmărit pe o altă stradă din localitate și i-au sustras suma de 180 lei”, arată sursa citată.

În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, autorii au fost identificați ca fiind un tânăr de 19 ani și unul de 25 ani, ambii cu antecedente penale, din municipiul Vatra Dornei.

”Cei doi autori au fost reținuți pentru 24 de ore și încarcerați în  arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, la  16.05.2017, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracțiunilor de <lovire sau alte violențe> și <tâlhărie>”, a mai precizat Poliția Suceava.