Fotbal, Cupa Romaniei : Cetatea II a castigat Cupa Romaniei la nivel judetean


Intră acum și în grupul de

Cetatea II Suceava Arbore si-a adjudecat miercuri editia 2007-2008 Cupei României, la nivel de judet. În ultimul act al competitiei, formatia pregatita de Ovidiu Ciobanu s-a impus, pe Stadionul „Areni”, în fata celor de la Inter Capu Câmpului, cu un neverosimil scor de 9-2. „Alb-rosii” au dominat clar ostilitatile primei reprize, reusind sa intre la vestiare cu un avantaj de cinci goluri pe tabela, gratie golurilor înscrise de Homneac (14, 27 si 29), Moldovan (22) si Pânzariu (34). Actul secund a completat festivalul de goluri cu alte sase reusite, Ignatescu (62, 73) si Crisu (67, 70), respectiv Catargiu (49) si C. Obreja (82), trecându-si si ei numele pe lista marcatorilor.

În urma victoriei de miercuri, Cetatea II si-a câstigat dreptul de participare în prima faza a editiei viitoare a Cupei României la nivel national, competitie programata sa înceapa la mijlocul lunii iulie.

Au evoluat formatiile:

Cetatea II Arbore: Pasniciuc – Turliuc, Ciobanu, Razlog, Boscu, Ene, Moldovan, Apetri, Moldovan, Ignatescu, Homneac. Au mai intrat: Crisu, Cerinca, Dovalciuc si Calin.

Inter Capu Câmpului: Simeria – Sandru, Costiug, Preluca, Ciobîca, Cajvan, Turcan, Droniec, Rosca, Timu, Catargiu. Au mai intrat: Forminte, C. Obreja si I. Obreja. 


Intră acum și în grupul de