Un tânăr din Păltinoasa a adormit la volan și s-a izbit cu autoutilitara într-o căruță. Căruțașul a fost transportat la spital

Un tânăr în vârstă de de 20 de ani din comuna suceveană Păltinoasa s-a ales cu dosar penal, după ce a adormit la volan și s-a izbit cu autoutilitara pe care o conducea într-o căruță.

 

Potrivit Poliției Județene Suceava, accidentul s-a petrecut miercuri după-amiază, când în timp ce conducea autoutilitara din direcţia Ilişeşti spre centrul localităţii Ciprian Porumbescu, din cauza oboselii, tânărul șofer a adormit la volan, ocazie cu care, a intrat în coliziune cu atelajul hipo condus regulamentar de un bărbat de 38 de ani, din comuna Ciprian Porumbescu.

”În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a căruţaşului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a arătat sursa citată.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural, a mai precizat Poliția Suceava.