Afaceri „din sursa unica” in orasele conduse de primari PD-L semnalate de Norica Nicolai


Intră acum și în grupul de

Vicepresedintele PNL, Norica Nicolai, a declarat vineri, la Suceava, ca achizitiile de borduri, locuri de joaca pentru copii sau lalele cu sursa unica, care s-au facut în orasele conduse de primari PD-L, sunt afaceri de partid. Norica Nicolai a spus într-o conferinta de presa, ca în majoritatea oraselor conduse de primari PD-L, si a exemplificat cu Bucuresti, Cluj, Alba Iulia, Tg. Mures, au fost montate borduri de acelasi tip.

„Au acelasi tip de borduri. Va trebui sa vedem care este celebra firma ce a facut afaceri de sute de milioane de euro”, a afirmat Nicolai. Aceasta a mai aratat ca o alta asemenea afacere este cea a locurilor de joaca standard, din plastic, realizate de o firma din Bucuresti si care sunt montate tot în orasele cu primari PD-L, precum Bucuresti, Cluj, Tg. Mures, Alba Iulia, Brasov.

Nicolai a mai mentionat ca tot o afacere de partid poate fi considerata si cea a lalelelor, care au fost livrate de o singura firma pentru toate orasele.  „Aceleasi primarii au facut o achizitie masiva de lalele din Olanda”, a declarat Norica Nicolai si a subliniat ca primarii PD-L au facut „achizitii pe sursa unica”.  


Intră acum și în grupul de