Ion Lungu, prins cu mata-n sacul de idei a PNL


Intră acum și în grupul de

Presedintele Comisiei de urbanism din cadrul Consiliului Local Suceava, liberalul Mihai Aurel Steiciuc, l-a acuzat vineri, pe primarul PD-L al Sucevei, Ion Lungu, de faptul ca a boicotat intentionat toate initiativele PNL din ultimii patru ani cu privire la fluidizarea traficului din municipiul resedinta de judet, pentru ca în campanie sa se foloseasca de ideile liberale în scop propriu.

Mihai Steiciuc a spus vineri, într-o conferinta de presa, ca „patru ani de zile am încercat sa-l fac sa înteleaga ca acest studiu de fluidizare a traficului e necesar pentru Suceava. Patru ani la rând”, a declarat Steiciuc, care este si vicepresedinte al organizatiei judetene a PNL Suceava.

Acesta sustine ca prin demersurile efective ale grupului de consilieri PNL din CL s-a reusit prinderea în bugetul pe anul în curs a unei sume de bani care sa fie alocata exclusiv realizarii acestui studiu. Steiciuc si-a exprimat nemultumirea cu privire la faptul ca Ion Lungu îsi aroga în plina campanie merite ce nu-i apartin.


Intră acum și în grupul de