FOTBAL : Liga 1 se muta la Suceava!


Intră acum și în grupul de

Clubul de fotbal Cetatea a pregatit o surpriza de proportii iubitorilor fotbalului din Suceava. Pentru a sarbatori asa cum se cuvine revenirea echipei în Liga a II-a, oficialii din Areni vor organiza miercuri, 21 mai, de la ora 18, un meci amical între actuala formatie a Cetatii si o selectionata formata din jucatori care au evoluat la Suceava, iar acum îmbraca tricourile formatiilor de pe prima scena a fotbalului românesc.

Printre invitatii care vor participa la acest eveniment se afla: Dorin Goian (Steaua Bucuresti), care urmeaza sa fie învoit de selectionerul Victor Piturca, dupa ce va reveni din cantonamentul nationalei din Turcia, Lucian Goian (Dinamo Bucuresti), Cristian Schiopu (Farul Constanta), Sergiu Brujan (Otelul Galati), Valeriu Bordeanu (Unirea Urziceni), Dorin Semeghin (Otelul Galati), Danut Perja (Rapid Bucuresti), Constantin Bumbac (UTA Arad), Mihai Gurita (o echipa de Liga a IV-a din Constanta), Dorian Andronic (FC Vaslui), Mihai Luca (FC Vaslui) si Cristi Pulhac (Dinamo Bucuresti), ultimul, desi nu a jucat la Cetatea, ar fi acceptat invitatia facuta de Lucian Goian, coechipierul sau de la formatia din „Stefan cel Mare”. Acestora li se vor adauga Dumitru Ene si Ovidiu Ciobanu, ambii fosti componenti ai Forestei, dar care acum joaca la Cetatea II Suceava-Arbore.

În vizorul organizatorilor s-au mai aflat câtiva jucatori care sunt originari din Suceava sau au jucat pentru echipa locala, dar ei nu vor putea onora invitatia din diverse motive. „Brasovenii” Marius Roman, Robert Ilyes si Eugen Nae vor juca miercuri o etapa intermediara cu formatia de sub Tâmpa, falticeneanul Ciprian Tanasa este pe picior de plecare de la Universitatea Craiova si asteapta dintr-un moment în altul semnarea actelor de transfer la o alta formatie din primul esalon, Daniel Balan este în Cipru, iar Clement Palimaru si Vasile Maftei sunt plecati în strainatate. 


Intră acum și în grupul de