„Marsul Postasilor”, la editia cu numarul 38


Intră acum și în grupul de

Mai mult de 100 de postasi din judetul Suceava au participat la cea de-a 38-a editie a „Marsului Postasilor” –faza judeteana, ce a avut loc sâmbata, pe stadionul orasenesc Gura Humorului. Primele care au plecat de la locul de start au fost postaritele, cele 35 de participante având de marsaluit pe o distanta de aproximativ 3 kilometri. Prima clasata a fost Rodica Moisa, de la Oficiul Postal Rural Mecanizat Câmpulung Moldovenesc. Locul II i-a revenit Mihaelei Rotar, de la OPRM Suceava, în timp ce a treia treapta a podiumului a fost adjudecata de Carmen Danila, reprezentanta OP Gura Humorului.

Premiate de catre sponsori si organizatori au fost si cea mai tânara participanta, Mioara Ilgnea –OPRM Falticeni (22 de ani), precum si cea mai în vârsta, Silvia Morariu –OPDC Radauti (58 de ani).

În competitia masculina s-au înscris nu mai putin de 88 de factori postali, primii trei care au trecut linia de sosire urmând, ca si în cazul probei feminine, sa participe la faza regionala, acolo unde vor concura cu postasi din Iasi, Vaslui si Botosani.

În urma concursului, primii trei care vor reprezenta judetul în întrecerea deja de traditie în breasla postasilor vor fi Radu Aromanesei –OP Siret, Bogdan Radu –OP Ostra si Constantin Ilisoi –OP Cacica. Si la aceasta proba au primit premii cel mai tânar si cel mai în vârsta participant, Andrei Beilic (21 de ani) –OPRM Suceava, respectiv Petru Hreniuc (60 de ani) –OPRM Câmpulung Moldovenesc. Lista premiilor puse la cale de organizatori în urma întrecerii de mars au cuprins si categoria de <Cel mai tehnic> si <Cea mai tehnica>, premii care le-au revenit factorilor postali Ioan Nicsan –OPRM Suceava si Carmen Danila –OPRM Câmpulung Moldovenesc.


Intră acum și în grupul de