Acasă Actualitate Organizatiile PNL din teritoriu vor face, in aceasta perioada, o evaluare pe...

Organizatiile PNL din teritoriu vor face, in aceasta perioada, o evaluare pe teren a campaniei electorale a PD-L


Intră acum și în grupul de

Vicepresedintele PNL, Norica Nicolai, a cerut liberalilor, la Suceava, ca organizatiile PNL din tara sa evalueze pe teren, afisajul electoral al partidelor politice, în special cel al PD-L. Vicepresedintele PNL a tinut sa arate ca acest din urma partid are un afisaj pe care l-a catalogat drept „ostentativ”, în conditiile în care este vorba despre milioane de bannere si afise, lipite peste tot, „chiar si pe copaci”.

Nicolai a spus, într-o conferinta de presa, ca PD-L a preluat primul loc în ceea ce priveste cheltuirea de fonduri în campania electorala. „Afisajul PD-L este ostentativ. Multe milioane de bannere si afise”, a explicat Nicolai. Ea a mai spus ca organizatiile PNL din teritoriu vor face în aceasta perioada o evaluare pe teren a campaniei electorale. „Sa avem o evaluare corecta a fondurilor”, a declarat vicepresedintele PNL.



Ea a mai aratat ca, PD-L, „în logica manipularii populatiei”, foloseste portocaliu, culoarea Aliantei D.A., în conditiile în care nu este clar care este statutul acestei aliante în momentul de fata.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version