Fotbal, Juniori “C” : Pe 28 si 31 mai se disputa fazele zonale


Intră acum și în grupul de

La finalul saptamânii trecute, Federatia Româna de Fotbal a trimis catre toate asociatiile judetene de fotbal din tara un comunicat prin care informeaza ca sedinta tehnica pentru stabilirea localitatilor de desfasurare a ordinii jocurilor pentru etapa zonala a Campionatului National al juniorilor C – nascuti dupa 1.01.1993 – va avea loc în data de 3.06.2008, ora 12, la Casa Fotbalului.

De asemenea, FRF a cerut sa fie trimise echipele calificate pâna la data de 27 mai, precum si eventualele optiuni de organizare a turneului, pâna la data de 28 mai. Oferta trebuie sa cuprinda denumirea terenurilor pe care se vor disputa jocurile, pretul concret la cazare si masa (trei mese). În comunicat se mai precizeaza ca nu se primesc oferte în ziua sedintei tehnice, iar cele care nu contin datele concrete solicitate nu vor fi luate în considerare.

Sedinta tehnica pentru stabilirea împerecherii si a ordinii jocurilor pentru Campionatul National al juniorilor A (nascuti dupa 1.01.1993) din Liga a IV-a va avea loc pe data de 23.05.2008, ora 12, la Casa Fotbalului. La aceasta sedinta echipele interesate de organizarea turneelor semifinale pot aduce oferte de organizare, în aceleasi conditii ca si mai sus. Perioada pentru turneul semifinal este 2-5.06.2008.

Jocurile din prima faza vor avea loc pe data de 28.05 – turul si 31.05 – returul; la aceasta competitie vor participa jucatori care au aplicata pe carnetul de legitimare viza AJF 2008. 


Intră acum și în grupul de