„Cadou” de Ziua Poliției Locale: Toate apelurile telefonice către Poliția Locală Suceava vor fi înregistrate


Intră acum și în grupul de

De Ziua Poliției Locale, sărbătorită la nivel național, la data de 21 mai, de Ziua Sfinților Constantin și Elena, municipalitatea suceveană a oferit un cadou mai puțin obișnuit polițiștilor locali.

Astfel, potrivit viceprimarului municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, toate apelurile către Poliția Locală vor fi înregistrate.

„Toți sucevenii care apelează numărul 0230/21.21.92 pentru a semnala o problemă ce ține de Poliția Locală, au siguranța de acum înainte că mesajele transmise nu se vor nota doar pe hârtie, ci vor fi înregistrate și audio”, a scris viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, pe pagina sa de Facebook.

Harșovschi a menționat că noua măsură vine atât în folosul sucevenilor, cât și în folosul polițiștilor locali în vederea eficientizării muncii lor, cu toate că Poliția Locală Suceava se confruntă cu o organigramă subdimensionată din cauza legislației naționale.

„Pe lângă urările de <<La mulți ani>>, îi asigur pe colegii mei de la Poliția Locală de tot sprijinul, le doresc mult succes în a fi alături de suceveni și sper să nu-i fi supărat prea tare cu acest <<cadou>>!”, a precizat viceprimarul Lucian Harșovschi.

(Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de