Un bărbat din Salcea prins băut, fără permis, în Dumbrăveni, la volanul unei mașini fără asigurare RCA


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Salcea este cercetat penal după ce, luni dimineața, a fost depistat la ieșirea din Dumbrăveni, băut, fără permis în timp ce conducea o mașină fără asigurare RCA.

Poliția Suceava arată că luni dimineața la ora 01.00, o patrulă din cadrul Poliției orașului Salcea a oprit pentru control pe un drum comunal care se intersectează cu DN 29, la ieșirea din localitatea Dumbrăveni, autoturismul condus de un bărbat de 29 de ani, din orașul Salcea.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu are permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care, a fost sancționat contravențional cu amendă.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că, autoturismul nu are asigurare RCA, fapt pentru care, a fost reținut certificatul și plăcuța cu numărul de înmatriculare.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural precizează sursa citată. (N.B.)


Intră acum și în grupul de