Doi copii de 5 și 7 ani, loviți de mașini în timp ce traversau strada neregulamentar


Intră acum și în grupul de

Doi copii, în vârstă de 5, respectiv 7 ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost accidentați de mașini în Suceava și în Câmpulung Moldovenesc, în timp ce traversau strada neregulamentar.

Potrivit Poliției Județene Suceava, luni, la ora 18.10,  în timp ce conducea autoturismul pe strada Zamcei din municipiul Suceava, o localnică de 35 de ani, a surprins şi accidentat ușor un copil de 5 ani din localitate, care, nefiind supravegheat, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure corespunzător.

Copilul a fost transportat de tatăl său la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Tot luni, la ora 19.37, în timp ce conducea autoturismul pe str. I.Hălăuceanu din municipiul C-lung Moldovenesc, o localnică de 43 de ani, a surprins şi accidentat ușor un copil de 7 ani din localitate, care, s-a angajat brusc în traversarea drumului public printre maşinile parcate, prin loc nepermis şi fără să se asigure corespunzător.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al ambulanţei, care i-a acordat îngrijiri medicale minorului în prezenţa bunicii sale, acesta refuzând să fie transportat la spital.

”După accident, conducătoarea auto a oprit autoturimsul la fața locului, după care, apreciind că îngreunează traficul, a modificat locul inițial în care s-a oprit autoturismul și l-a condus circa 20 de metri de locul producerii accidentului, parcându-l pe partea dreaptă și așteptând sosirea poliției.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital,  i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, informează Poliția Suceava.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de