Grav accident de circulatie la Cajvana


Intră acum și în grupul de

Doi botosaneni au ajuns în stare grava la spital, dupa ce s-au izbit cu mopedul într-o masina. Potrivit IPJ Suceava, luni, la ora 09.35, pe DJ 176D, din orasul Cajvana, I. Nicolae, de 29 ani, din comuna Vorona, judetul Botosani, în timp ce conducea mopedul înregistrat marca „Piagio Liberty”, datorita  neadaptarii vitezei la conditiile de drum, a pierdut controlul directiei si a patruns pe contrasens, intrând în coliziune cu autoturismul marca „Dacia Logan”, condus de catre T. Constantin, de 35 ani din orasul Liteni.

I . Nicolae a fost grav ranit, fiind transportat la spital unde i s-a stabilit diagnosticul de „fractura deschisa gamba dreapta, multiple plagi genunchi si coapsa dreapta, plaga genunchi stâng, traumatism cranio-cerebral acut cu plagi parietale”, necesitând pentru vindecare circa 100  zile de îngrijiri medicale.

Tot atâtea zile de îngrijiri medicale necesita si pasagerul de pe moped, M. Adrian, de 26 ani, din comuna Trusesti, judetul Botosani, caruia i s-a stabilit diagnosticul „traumatism cranio-cerebral acut cu adinamie, areflexie, hemoragie intracraniana, plaga contuza molet drept genunchi drept, fractura deschisa punctiforma gamba dreapta”.

Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducatorul mopedului a fost testat, de asemenea cu aparatul etilotest, rezultatul fiind  de 0,68 mg/l, iar acesta si pasagerul nu purtau casca de protectie. 


Intră acum și în grupul de