Acasă Actualitate Doua premii obtinute de suceveni la Concursul „Viitorul incepe azi”

Doua premii obtinute de suceveni la Concursul „Viitorul incepe azi”


Intră acum și în grupul de

Doi elevi suceveni au fost premiati saptamâna trecuta la Craiova, unde a avut loc cea de-a VI-a editie a concursului national de pagini web si soft educational „Viitorul începe azi”. Potrivit ISJ Suceava, la concurs au participat un numar de 70 de elevi de liceu (clasele IX- XII) din 13 judete ale tarii si din municipiul Bucuresti, iar din comisia de evaluare au facut parte profesori de la Facultatea de Matematica si Informatica, Universitatea Craiova si de la patru colegii din Craiova.

Subiectele au fost alcatuite de cadre didactice de la Facultatea de Matematica si Informatica, Universitatea Craiova si au presupus realizarea, timp de 3 ore, a unei lucrari (pagina Web sau Soft educational) în conformitate cu anumite cerinte. Elevii au avut la dispozitie resursele oferite de catre comisia de concurs si pachetele de programe precizate de ei la înscriere (în conformitate cu programa concursului).



Din judetul Suceava au participat 3 elevi, doi dintre acestia fiind premiati: FODOR STEFAN, de la Colegiul National „Stefan cel Mare” Suceava, clasa a X-a B, prof. îndrumator Marcu Daniela, la sectiunea Soft educational – premiul III si DRÎMBA ANDREI, de la Colegiul National „Eudoxiu Hurmuzachi” Radauti, clasa a XI-a, prof. îndrumator Coaja Gabriela, la sectiunea Soft educational – prima mentiune.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version