LIVE TEXT: Ședința ordinară a Consiliului Județean Suceava din 24 mai 2017


Intră acum și în grupul de

A inceput sedinta ordinara a Consiliului Județean Suceava, la care participă 37 de consilieri judeteni.

Dan Ioan Cusnir:

”Pe perioada Pastelui, CFR a anuntat curse in plus catre multe alte zone mai putin Suceava. Cand CFR va anunta suplimentarea treurilor catre Suceava inseamna ca si Bucovin devine atractiva.

Sa vedem ce putem face ca Suceava sa devina atractiva. Macar ca Maramures sa fim de atractivi.”

Gheorghe Flutur:

”Ca sa fim corecti, cred ca de Pasti asa a fost consacrata sarbatoarea si nu au altii cu initiative care sa se potriveasca mai bine.”

Cusnir cere o ancheta asupra cazului de sinucidere de la Centrul de Incluziune Sociala.

Flutur:

”In secunda doi cand am aflat, am trimis o echipa acolo. F: am cerut sa se verifice si care sunt imprejurarile. La acest centru responsabilitatea coordonarii actului scolar si al supravegherii apartine ISJ.”

Cusnir:

”Sa lamurim ce inseamna pentru mine Gheorghe Flutur. E omul care a politizat comisiile de examen la spital. Politic, sunteti omul care a inceput  centura prost si costa 6 milioane de euro. Va asociez imaginea cu Casa Corpului Didactic din camp deschis. Va asociez imaginea cu demagogul care spune ca la finele sedintei isi ia salopeta sa rezolve groapa de gunoi si groapa nu e gata nici acum. Dar, desi politic PNL si Flutur si-au batut joc de primariile PSD, trebuie sa ne detasam.

Partidele ar trebui sa presteze servicii pentru comunitate. Subiectul cu cladirea care a fost a Arhiepiscopiei am discutat-o cu un fost presedinte al CJ care mi-a spus ca e nevoie la CJ aceasta cladire.”


Intră acum și în grupul de