Accident între Fălticeni și Suceava:Trei răniți după ce un TIR a intrat într-o furgonetă a Betty Ice care a fost lovită și de un autoturism Dacia Logan


Intră acum și în grupul de

Trei persoane au fost rănite, miercuri după amiaza, pe DN 2, între Fălticeni și Suceava, după un accident în are au fost implicate trei autovehicule.

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Suceava, comisar de poliție Ionuț Epureanu, un TIR care circula dinspre Fălticeni spre Suceava, a pătruns pe contrasens și a lovit o furgonetă aparținând Betty Ice, care a fost lovită și de un autoturism Dacia Logan care circula în spatele furgonetei.

El a spus că cei doi ocupanți din furgonetă și șoferul din TIR au fost răniți și au fost transportați la spital pentru investigații de specialitate și îngrijiri medicale.

De menționat este că militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava, cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, împreună cu două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava, au intervenit și au descarcerat cei trei răniți.

Potrivit ISU Suceava, salvatorii au luat măsurile specifice de siguranţă, concomitent cu operaţiunile de extragere a victimelor care au fost preluate de paramedicii SMURD şi de personalul medical SAJ pentru acordarea primului ajutor.
Cele trei victime (trei bărbaţi de 34, 38 şi 63 de ani), conştiente, dar cu traumatisme grave, au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului judeţean Suceava, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.(N.B.)

Sursa foto: ISU Suceava


Intră acum și în grupul de