Administratora unei asociatii de proprietari – cercetata penal pentru o delapidare de 40.000 lei


Intră acum și în grupul de

Administratora unei asociatii de proprietari din Suceava este cercetata penal dupa ce a fost depistata ca încasa bani în plus, cu care achita cheltuielile comune pentru ea si fiica sa. Astfel, la propunerea I.P.J. Suceava, Parchetul de pe lânga Judecatoria  Suceava a confirmat marti, rezolutia prin care s-a dispus începerea urmaririi penale fata de T. ILEANA, de 72 ani, din municipiul Suceava, sub aspectul savârsirii infractiunilor de abuz în serviciu, delapidare si fals în înscrisuri sub semnatura privata.  

Potrivit IPJ Suceava, în calitate de administrator si casier la o Asociatia de Proprietari din municipiul Suceava, în exercitiul atributiunilor de serviciu, aceasta cu stiinta a efectuat calculul cheltuielilor comune pornind de la sume mai mari decât cele facturate de catre furnizorii de utilitati.

Din sumele în plus astfel încasate, a achitat furnizorilor partea sa de cheltuieli comune si a fiicei sale, ce locuieste în acelasi bloc.

Prejudiciul creat în suma de  circa 40.000 lei, nu a fost recuperat, suma exacta urmând a fi stabilita în urma efectuarii expertizei financiar contabile.


Intră acum și în grupul de