Bărbat din Iași reținut pentru furturi de electrocasnice din locuințe din Ilișești comise anul trecut


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din județul Iași a fost reținut de polițiștii suceveni fiind suspectat pentru furturi din locuințe din comuna Ilișești comise în cursul anului trecut.

Poliția Județeană Suceava arată că  în urma continuării cercetărilor într-un caz din iulie 2016 privind furtul din casa de vacanță nelocuită, situată în comuna Ilișești, aparținând unui bărbat de 63 de ani din municipiul Suceava a mai multor electronice și aparate, prejudiciul fiind de circa 3.000 lei, dar și a furtului în formă continuată, comis în perioada sărbătorilor de iarnă din 2016, în dauna unei femei de 59 de ani, din comuna Ilișești, căreia i s-au sustras electrocasnice în valoare de circa 2.000 lei, polițiștii au reuşit identificarea autorului ca fiind un bărbat de 31 de ani din județul Iași.

Astfel, în urma probatoriului administrat, s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a suspectului, ce a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de luare a unei măsuri privative de libertate. (N.B.)


Intră acum și în grupul de