Un șofer din Marginea care conducea băut a fost urmărit jumătate de kilometru de poliție pentru a fi oprit


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 73 de ani din Marginea este cercetat penal după ce, luni dimineața, fiind surpins băut la volan, a refuzat să oprească la semnalul unui echipaj de poliție care a fost nevoit să îl urmărească circa o jumătate de kilometru pentru a-l opri.

Astfel, luni dimineața la ora 00.12, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism care se deplasa pe DN 2E din comuna Marginea, conducătorul auto ignorând semnalul polițistului rutier, continuându-și deplasarea și mărind viteza.

În aceste condiții polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, reușindu-se blocarea acestuia după circa 500 metri, pe strada Ștefan cel Mare din comuna Marginea.

Șoferul, un bărbat de 73 ani din comuna Marginea, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i s-au recoltat două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis un  dosar penal.


Intră acum și în grupul de