Viceprimarul Lucian Harșovschi: Am reluat procedura de ridicare a mașinilor abandonate în oraș


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harsovschi, sustine o conferinta de presa.

”Continua programul de modernizare a orasului de la scara blocului. Avem mai multe zone cu santiere deschise. Vom inlocui si cateva tevi de apa calda.

In Burdujeni, vom lucra si vom turna asfalt pe mai multe strazi. Lucram de asemenea si la zona de borduri. Incepem de saptamana viitoare, in George Enescu, doua parcari.

Macajele rutiere obisnuite vor continua in perioada urmatoare. Chiar daca avem lucrari in anumite zone, nu sunt multumit de cum merge treaba cu reabilitarea stradala si cu noul constructor. Toate discutiile cu ei sunt cu <DA, DA, DA>,  dar nu au oameni si nu e forta de munca. Sper sa putem cheltui banii alocati. La 1 iunie, din bugetul de 3 milioane lei avem cheltuiti doar jumatate din bani. Am avut discutii si sper sa inteleaga ca iarna nu putem asfalta.

Autotehnorom e constructorul si e pe 2 ani contractul castigat. Daca nu se tin de treaba, dam contactul catre penalizari si la juristi pentru a vedea ce facem.

Incepand de luni, am reluat procedura de ridicare a masinilor abandonate in oras. Avem o masina care le ridica.  Luni, au fost ridicate opt mașini.

Ii rog pe suceveni sa isi ridice masinile de pe domeniul public. Amenda e de 1000 de lei pentru recuperarea masinii. Inca 21 de autoturisme sunt in proceduri de ridicare.

O veste buna. S-a decis ca in cartierul Zamca, o portiune din strada Grigore Ureche, langa Liceul Pedagogic, sa fie inchisa in weekend, pentru pietoni. ”


Intră acum și în grupul de