Tânăr din Botoșani reținut după ce a tâlhărit o bătrână pe o stradă din Câmpulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 26 de ani din județul Botoșani a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul IPJ Suceava după ce a tâlhărit o bătrână pe o stradă din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Potrivit Poliției Județene Suceava, marți, în jurul orei 17.45, Poliţia municipiului C-lung Moldovenesc a fost sesizată de o localnică de 76 de ani, ce era însoțită de o patrulă de jandarmi, despre faptul că în cursul zilei, în jurul orei 17.00, în timp ce se deplasa pe o stradă din localitate, un tânăr necunoscut i-a smuls din mână o geantă cu bani și documente și a fugit, prejudiciul fiind de aproximativ 500 lei.  

”În urma activităților operative întreprinse de polițiști, autorul faptei a fost identificat ca fiind un tânăr de 26 de ani din județul Botoșani, care nu a recunoscut fapta, deși la momentul săvârşirii faptei a fost surprins de mai multe camere de supraveghere video şi de martori oculari”, a informat sursa citată.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, suspectul fiind reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, miercuri, să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, a mai precizat Poliția Suceava.


Intră acum și în grupul de