Dosare penale pentru trei indivizi ce au omorat in bataie un tanar in fata discotecii din Mazanaiesti


Intră acum și în grupul de

Trei indivizi, din care doi cu antecedente penale, s-au ales cu dosare penale, dupa ce în noaptea de miercuri spre joi au omorât în bataie un barbat în fata discotecii din Mazanaiesti. Potrivit purtatorului de cuvânt al Parchetului de pe lânga Tribunalul Suceava, Luminita Hurjui, institutia a dispus joi începerea urmaririi penale fata de CONSTANTIN H., în vârsta de 26 de ani, cu antecedente penale, DANUT IOAN L, în vârsta de 41 de ani, de asemenea cu antecedente penale si ION P, în vârsta 36 de ani, fara antecedente penale, pentru savârsirea infractiunii de loviri sau vatamari cauzatoare de moarte.

Potrivit rechizitoriului, în noaptea de 21/22.05.2008, în jurul orelor 00.30,  aflându-se în fata discotecii organizata la SC VLADIANIS SRL din satul Mazanaiesti, comuna Dragoiesti, judetul Suceava, acestia l-au agresat pe Ioan Cristinel Cajvan, în vârsta de 33 de ani, domiciliat în satul Braiesti, din comuna suceveana Cornu Luncii, aplicându-i lovituri cu pumnii si picioarele în zona capului, producându-i leziuni care, la scurt timp, au dus la decesul acestuia.

Cei trei sunt cercetati în stare de libertate, iar pedeapsa prevazuta de lege pentru infractiunea retinuta ca fiind savârsita de acestia este închisoare de la 5 la 15 ani.

Medicii legisti au concluzionat ca tânarul a decedat ca urmare a unui traumatism cranio-cerebral produs prin lovituri repetate, urmat de o hemoragie subdurala. 


Intră acum și în grupul de