Crima intr-un bar de la Capu Codrului


Intră acum și în grupul de

Patronul unui bar din Capu Codrului a anuntat joi seara, prin apelul de urgenta 112, ca în localul sau a avut loc o crima, un barbat aplicându-i altuia o lovitura de cutit. Purtatorul de cuvânt al Parchetului de pe lânga Tribunalul Suceava, Luminita Hurjui, a precizat vineri ca institutia a dispus începerea urmaririi penale a lui EMIL ADRIAN C., în vârsta de 28 de ani, fara antecedente penale, pentru savârsirea infractiunii de omor calificat .

Potrivit rechizitoriului, joi seara, în jurul orelor 22.00, în timp ce se afla într-un bar din localitatea Capu Codrului, judetul Suceava, pe fondul consumului de alcool, Emil Adrian C. a avut un conflict spontan cu Constantin Mintar, din aceeasi localitate, în vârsta de 32 de ani si dupa ce a scos din buzunarul pantalonilor un cutit, pe care l-a folosit peste zi la cosit, i-a aplicat victimei o singura lovitura în zona pieptului, aceasta suferind o leziune în urma careia, în scurt timp a decedat.

Constantin Mintar era casatorit, avea un copil minor în întretinere si efectua munca de ziler. Agresorul nu este casatorit, nu are copii în întretinere, este ziler si nu este cunoscut cu un comportament agresiv în societate.

Luminita Hurjui a mai mentionat ca prin ordonanta Parchetului de pe lânga Tribunalul Suceava din data de 23.05.2008, s-a dispus retinerea învinuitului C. Emil Adrian pentru o perioada de 24 de ore, urmând ca, dupa finalizarea audierilor, sa fie sesizata instanta de judecata, Tribunalul Suceava, cu propunerea de luare a masurii arestarii preventive.

Pentru fapta sa, barbatul risca închisoare de la 15 la 25 de ani si interzicerea unor drepturi. 


Intră acum și în grupul de