„Risipa banului public” – exemplificata in cartierul Burdujeni


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD pentru functia de primar al Sucevei, Ovidiu Dontu, i-a cerut vineri, primarului în exercitiu, Ion Lungu, sa-si asume „risipa banului” public în cazul aductiunii de apa din cartierul Burdujeni. Dontu a explicat ca primarul a inaugurat cu mare fast lucrarile din cadrul programului ISPA, de câteva milioane de euro, program care la obiectivul al treilea are trecut „furnizarea apei din sursa Berchisesti în cartierul Burdujeni”.

Social-democratul sucevean sustine ca primarul s-a grabit în mod nejustificat sa anunte ca locuitorii din Burdujeni au deja apa din sursa Berchisesti, în conditiile în care acest lucru trebuia realizat abia dupa ce programul ISPA era implementat.

„Aductiunea de apa de la Berchisesti putea sa se faca din fondurile pe acest proiect. El a preferat însa, în mod electoral, sa forteze lucrurile si sa grabeasca lucrarile doar pentru a se lauda si avea ce spune în campanie”, a explicat Ovidiu Dontu. El a reamintit faptul ca apa din Burdujeni nu este integral din sursa Berchisesti, ci este un melanj între apa de Berchisesti si apa din sursa Mihoveni.


Intră acum și în grupul de