Un tânăr din Marginea care a încercat să scape de poliție pe motocicletă s-a împotmolit în pârâul Sucevița, a continuat fuga, dar a fost prins


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 17 ani din comuna Marginea este cercetat pentru mai multe infracțiuni după ce a încercat să fugă de polițiști în timp ce conducea, fără carnet, o motocicletă neînmatriculată.

Astfel, luni după amiaza, la ora  17.34, în timp ce acționa pe DN 17A, din comuna Marginea, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, a efectuat semnal regulamentar de oprire unei motociclete care nu avea aplicată plăcuța cu număr de înmatriculare, însă motociclistul nu s-a conformat și a continuat deplasarea, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acesteia cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

 După circa 2 kilometri, în încercarea de a trece pârâul Sucevița, motociclistul a rămas împotmolit, a abandonat motocicleta și a fugit, fiind urmărit și prins de polițiști pe strada Ștefan cel Mare din comuna Marginea.

Motociclistul a fost identificat de polițiști ca fiind un minor de 17 ani, din localitate.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că tânărul nu are permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar motocicleta nu figurează ca fiind înmatriculată.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.(N.B.)


Intră acum și în grupul de