FOTO O autospecială ce transporta geamuri termopan a luat foc în mers pe DN 29A, la Dumbrăveni, din cauza soarelui


Intră acum și în grupul de

Soarele, este cauza unui incendiu în care a fost distrusă o autospecială care transporta geamuri termopan, astfel că hârtia dintre geamuri a fost aprinsă în mers de la efectul de lupă.

ISU Suceava a anunțat că, marți, o autospecială care transporta geamuri termopan și rulorui de protecția a luat foc pe DN 29 A în Dumbrăveni.

Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava, împreună cu angajaţii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Dumbrăveni, au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea şi lichidarea incendiului.

La sosirea pompierilor militari, incendiul era localizat de către echipajul serviciului voluntar şi ardeau autovehiculul şi încărcătura acestuia.

În incendiu au ars habitaclul, elemente combustibile din compartimentul motor, bena maşinii, cauciucurile din faţă, 7 rulouri de protecţie, 4 geamuri termopan, unelte de lucru şi alte bunuri din autoutilitară.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza radiaţiei solare, care prin efect de lupă a aprins hârtia şi cartoanele folosite la ambalarea geamurilor termopan şi a rulourilor de protecţie, arată ISU Suceava.

Prin intervenția pompierilor au fost salvate 15 rulouri de protecţie, 4 geamuri termopan, caroseria maşinii şi alte bunuri.(N.B.)

Sursa foto: ISU Suceava


Intră acum și în grupul de