Medicul Vlad Alexandru Morariu a promovat concursul pentru ocuparea funcţie de manager al Spitalului municipal Fălticeni


Intră acum și în grupul de

Actualul manager al Spitalului municipal Fălticeni, medicul Vlad Alexandru Morariu, a fost declarat admis, marţi, la concursul pentru ocuparea funcţiei de manager al unităţii spitaliceşti în urma desfăşurării etapei de susţinere publică şi de evaluare a proiectului de management.

La concursul organizat, marţi, pentru ocuparea funcţiei de manager al Spitalului municipal Fălticeni s-au înscris doi candidaţi, respectiv medicul Vlad Alexandru Morariu, manager interimar al unităţii, şi consilierul juridic Mihaela Amariei, care au fost declaraţi admişi în urma etapei de verificare a îndeplinirii de către candidaţi a condiţiilor de concurs, pentru a putea participa la etapa de susţinere publică şi de evaluare a proiectului de management.

Comisia de examinare a publicat în cursul după-amiezii de marţi rezultatele acestui concurs, unul dintre candidaţi, Mihaela Amariei, a obţinut nota 7,54, iar celălalt candidat, Vlad Alexandru Morariu, a fost notat cu 9,07.

Contestaţiile pot fi depuse în termen de 24 de ore de la afişarea rezultatelor concursului.

După soluţionarea contestaţiilor, Consiliul de Administraţie al Spitalului municipal Fălticeni se întruneşte pentru validarea rezultatelor concursului şi le comunică Primăriei Fălticeni, apoi urmează semnarea contractului de management între candidatul declarat admis şi primarul municipiului Fălticeni.

Managerul Spitalului Municipal Fălticeni, medicul Vlad Alexandru Morariu, a declarat, marţi, pentru NewsBucovina, că prioritatea sa în noul mandat de manager este finalizarea, până la sfârşitul acestui an, a lucrărilor la noul sediu al unităţii spitaliceşti şi “punerea lui în slujba cetăţenilor din teritoriul arondat Spitalului municipal Fălticeni”.

De precizat că proiectele de management ale celor doi candidaţi înscrişi la concurs au fost publicate pe site-ul Spitalului municipal Fălticeni.

(Liliana Bujdei)

 


Intră acum și în grupul de