Nici un candidat nu a obținut punctajul necesar pentru ocuparea funcției de director executiv al Casei Județene de Pensii Suceava. Deși admis în concurs, Constantin Boliacu nu s-a prezentat, la fel ca și la concursul pentru șefia DSP Suceava


Intră acum și în grupul de

Nici unul dintre cei patru candidați înscriși la concursul organizat de ANFP pentru ocuparea funcţiei de director executiv al  Casei Judeţene de Pensii Suceava nu a obținut punctajul necesar pentru numirea în funcție, potrivit unor surse din administrația județeană.

Conform ANFP, la concursul pentru ocuparea funcţiei de director executiv al Casei Judeţene de Pensii Suceava s-au înscris  Ioan Barbă, Constantin Boliacu, Ghiorghiţă Raţă şi Ovidiu- Dănuţ Ungureanu.

Cel mai mare punctaj, 54 de puncte, a fost obținut de Ovidiu Dănuț Ungureanu, dar pentru a câștiga concursul avea nevoie de 60 de puncte, au precizat sursele citate.

La concurs nu s-a prezentat Constantin Boliacu, actual director financiar-contabil al Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, căruia îi expiră mandatul de trei ani la mijlocul lunii iunie 2017. Boliacu s-a înscris și la concursul din aprilie pentru funcția de director executiv al Direcției de Sănătate Publică Suceava, dar nu s-a prezentat la testarea organizată de ANFP.

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici a anunţat la începutul lunii mai 2017 organizarea în data de 6 iunie a concursului pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de la Casa de Pensii Suceava, iar după proba de selecţie a dosarelor de înscriere toţi cei patru candidaţi au fost admişi pentru a participa la concurs.(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de