Mirza si pet-ul sau preferat


Intră acum și în grupul de

Disperat ca sta prost în sondaje si parasit de staff-ul de campanie, nefiind un bun vorbitor si neavând nimic de spus sucevenilor, dar mai ales pentru a evita dezbaterile despre banii publici sau proiectele de viitor, Gavril Mîrza îl pune la dreapta sa, pe post de chiwawa zgomotos, pe fostul secretar-general al celui mai corupt guvern de dupa 1989.

Eugen Bejinariu, caci despre el este vorba, îsi preia rolul de chiwawa si-l interpreteaza cu mare sârguinta, caci vine toamna si un nou mandat de deputat trebuie smuls de la tatuca.

Cunoscut ca un foarte apropiat al lui Adrian Nastase si ca demnitarul care a stat asezat cu nonsalanta pe o cantitate impresionanta de droguri în garajul guvernului, Eugen Bejinariu îsi da licenta la fara frecventa, la Suceava, în calomnie si dezinformare electorala.

Confunda comuna Botosana cu judetul Botosani, nu se descurca fara harta prin circumscriptia sa electorala, dar tatuca Mîrza îl mângâie din priviri, caci asa frumos le zice despre Gheorghe Flutur …

Acest chiwawa al PSD Suceava ucide sperantele oricarui membru de partid de a ajunge deputat, caci nimeni nu se poate compara cu el în productia de calomnii si minciuni pe minut.

Chiar nu are PSD Suceava tineri valorosi si trebuie sa importe si sa recicleze cocute de la Centru?

Consultati un psiholog, domnule Bejinariu si veti avea o revelatie: psihologul va va spune ca patima cu care îl defaimati pe Gheorghe Flutur ascunde, de fapt, admiratia profunda fata de forta unui barbat si a unui politician adevarat!

COMUNICAT DE PRESA 

Biroul de presa al PD-L Suceava


Intră acum și în grupul de