Bătrână accidentată pe trotuar în Vatra Dornei de o mașină al cărei șofer și-a văzut mai departe de drum


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din comuna Șaru Dornei s-a ales cu dosar penal după ce a accidentat o bătrână care se deplasa pe trotuar în Vatra Dornei și apoi a plecat de la fața locului.

Potrivit Poliției Județene Suceava, marți, în jurul orei 18.20, Poliţia municipiului Vatra Dornei a fost sesizată de spitalul din localitate, despre faptul că, la unitatea medicală s-a prezentat o localnică de 76 de ani, victima unui accident rutier.

”Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în cursul zilei de marți, în timp ce manevra autoturismul cu spatele pe strada Oborului din localitate, un bărbat de 31 de ani din comuna Şaru Dornei,  a acroşat-o pe  femeia de 76 de ani, care se deplasa în calitate de pieton pe trotuar, după care, a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei, fiind identificat ulterior.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital,  i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, informează sursa citată.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă ” şi „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”, ce va fi soluționat procedural, mai precizează Poliția Suceava.

Polițiștii atrag atenţia şoferilor ca în cazul în care sunt implicaţi în evenimente rutiere a căror soluţionare este de competenţa poliţiei (în special în cazul evenimentelor rutiere cu victime) să nu modifice locul faptei şi să nu deplaseze vehiculele, fapta constituindu-se în infracţiune şi fiind pedepsită de legislaţia în vigoare.


Intră acum și în grupul de