Jandarmii au prins un sucevean transportând 200 de pachete de țigări de contrabandă. Acesta a spus că le-a cumpărat din Bazar pentru consumul propriu

Un echipaj de jandarmerie a observat, miercuri dimineața, pe Aleea Saturn din municipiul Suceava, un barbat care avea asupra sa bagaje voluminoase.

În urma legitimării acestuia, jandarmii au constatat că persoana în cauză este în vârsta de 50 de ani, are domiciliul în municipiul Suceava și este cunoscut ca având antecedente în domeniul comerțului ilicit cu produse accizabile, precizează IJJ Suceava.

În bagaje, jandarmii au găsit  200 pachete de ţigarete, 100 dintre acestea fără timbru fiscal, iar celelalte având timbre fiscale emise de autorităţile din Ucraina.

Fiind întrebat cu privire la bunurile găsite asupra sa, bărbatul a afirmat că a achiziţionat ţigările din Complexul Comercial Bazar Suceava pentru consum propriu.

Persoana în cauză și cantitatea de țigări au fost predate Inspectoratului de Poliție Județean Suceava în vederea continuării cercetărilor.