Tarom lansează, din 19 iulie, cursa Suceava-Torino


Intră acum și în grupul de

Compania Națională de Transporturi Aeriene Tarom lansează din 19 iulie curse Suceava-Torino cu o frecvență pe săptămână, respectiv în fiecare miercuri.

Suceava devine astfel al patrulea oraș din România conectat cu Torino, după București, Bacău și Iași.

Pe site-ul companiei TAROM a fost lansat deja și programul de achiziționare on line al biletelor, pentru o cursă Suceava-Torino din data de 19 iulie, prețul fiind de la 48.50 de euro.

Pasagerii care vor calatori spre aceasta destinatie isi pot rezerva bilete pornind de la 16 EUR OW (pe sens) plus taxe (total 47 EUR); 32 EUR (dus-intors) plus taxe (total 114,15 EUR), atat de pe site-ul companiei www.tarom.ro, cat si de pe varianta mobila a site-ului, prin agentiile proprii si partenere TAROM.

Potrivit Tarom, următoarele servicii sunt incluse în preţul biletului: masă şi băuturi la bordul aeronavei, alegerea locului dorit, un bagaj de mână de max.10 kg, un bagaj de cală de max. 23 kg, check-in online sau la aeroport.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a confirmat, joi, această cursă.

Întrebat dacă se confirmă informațiile privind lansarea cursei Tarom Suceava-Torino, Flutur a spus că salută acest proiect-pilot pentru o destinație așteptată de numeroși suceveni și care a fost discutat de autoritățile sucevene cu Tarom.

„Salut acest proiect pilot de la Suceava pe linia Suceava-Torino. Avem precedente în ultimul an unde cursele au avut grad de încărcare de 95 la sută în medie. Sperăm să deschidem și alte rute”, a spus Flutur.

El a arătat că foarte multe persoane din județul Suceava și din zonă sunt în zona Torino- Piemonte care sperau în deschiderea acestui zbor.

Potrivit aeronews.ro. ruta va fi operata cu Boeing 737-300 o dată pe săptămână, în fiecare miercuri. Astfel, cursa va pleca la ora 9.20 de pe Torino și va ajunge la Suceava la ora 13 și va decola de la Suceava la ora 14 urmând să aterizeze la Torino la ora 15.50.

TAROM va mări, din 20 iunie, și numărul de curse Suceava-București introducând un zbor de după amiază în zilele de marți, joi, vineri și duminică, cu decolare de la București la ora 17:15 și aterizare la Suceava la ora 18:25, apoi decolare de la Suceava la ora 18:50 și aterizare la București la ora 20:05.

Deputații suceveni Cătălin Nechifor și Ioan Bălan au interpelat, recent, pe ministrul Transporturilor solicitând ca Tarom să-și schimbe politica de prețuri pentru cursa Suceava-București, dar și ca această companie să opereze mai multe curse de pe aeroportul sucevean, iar ministerul a lăsat să se înțeleagă că Tarom are în vedere curse naționale și internaționale de pe aeroportul Suceava după ce va completa flota de avioane.

TAROM și-a mărit în ultimele săptămâni flota și a achiziționat două aeronave Boeing B737-800NG.(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de