Turnatorul Flutur


Intră acum și în grupul de

În odioasa traditie a celor mai dezgustatori turnatori, Gheorghe Flutur îsi foloseste, din 2004 încoace, pozitia de senator, pentru a încerca distrugerea adversarilor politici cu ajutorul noii securitati, cea a procurorilor aserviti presedintelui Basescu.

Din 2004 încoace, Flutur i-a denuntat calomnios pe toti colegii lui mai copti la minte decât el din Regia Nationala a Padurilor, dar si pe principalii lideri suceveni ai PSD si, în primul rând, pe presedintele Gavril Mîrza.

Fiecare denunt al lui Flutur a constituit temeiul unor cercetari aprige din partea procurorilor si al unei terori asupra martorilor, chemati pentru audieri la cele mai nepotrivite ore si tinuti pe holuri, în asteptare „psihologica”, menita sa-i faca „maleabili” si sa marturiseasca tot ceea ce dorise Flutur sa puna în cârca adversarilor sai, fosti colegi si actuali politicieni. În cele din urma, procurorii securisti s-au vazut obligati sa renunte la haituiri, în numele turnatoriilor odioase ale lui Gheorghe Flutur, retinând în sarcina lui Gavril Mîrza doar faptul ca, prin intermediul unei fundatii, a gestionat corect executarea aductiunii cu apa si a canalizarii de la manastirea Dragomirna, dar cica ar fi adus, prin umanismul sau, foloase de imagine PSD. În plus, fundatia presedintelui Mîrza a platit taxele universitare ale unor tineri… PD-L a trimis la tratamente în strainatate membri, ba chiar si un lider judetean al partidului lui Flutur si a platit costurile de tiparire pentru 32 carti (din pacate, niciuna scrisa de Mercenarul Negru), doua dintre ele scrise de Florea Grapini si de Petru Russindilar, fiind imputate, pentru ca aveau drept tema… social-democratia (chestie care tine de trecutul PD-L, nu?).

Cum niciun denunt al turnatorului Flutur nu s-a adeverit si cum presedintele Mîrza, milos cum este, nu l-a chemat pe denuntatorul calomnios în fata instantelor, ca sa raspunda pentru pârele sale, Flutur se simte îndeptatit acum, sa reia turnatoriile bolnavicioase, dar sub forma de „communicate de presa”, pe care Andreica, vesnic esuat pe buza paharului, le semneaza fara sa clipeasca. O condamnare a lui Flutur pentru calomnie, obtinuta de un sucevean în fata instantelor, nu a putut fi înca decontata, pentru ca obraznicul turnator e ditamai demnitarul si nu are demnitatea de a raspunde, vreodata, pentru pagubele pe care le face.

Conform proverbului, hotul dovedit în instanta, Gheorghe Flutur, striga „Hotii!”, dar, din fericire, numai fraierii si complicii lui îl cred.
 

COMUNICAT DE PRESA

Biroul de presa al O.J. a P.S.D. Suceava


Intră acum și în grupul de