Un tânăr din Bunești a fost reținut după ce a accidentat mortal o femeie din localitate. El conducea băut un autoturism radiat din circulație


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 21 de ani din Bunești a fost reținut după ce, vineri, la ora 19.15, în timp ce conducea autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu pe DC 1, din comuna Bunești, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a surprins și accident mortal o femeie de 49 de ani din localitate, care se deplasa pe partea dreaptă în aceeași direcție de mers.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, autoturismul implicat în accident a fost radiat din circulație în străinătate la data de 06.06.2017, iar plăcuțele cu numărul de înmatriculare provizoriu au fost atribuite unui autoturism în perioada 01-30.03.2017.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru „ucidere din culpă”, ”conducerea unui autoturism neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Tânărul de 21 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat la Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de