Concurs E.On „1 an fara grija facturilor de gaze naturale si energie electrica!”


Intră acum și în grupul de

Pentru a stimula plata facturilor prin sistem bancar, E-On Moldova a initiat un concurs pentru consumatori. Sorin Munteanu, coordonator Media Relations a tinut sa precizeze ca abonatii nu achita niciun fel de comision institutiilor bancare, acestea fiind  platite de catre E.On.

Cât priveste concursul, campania se desfasoara în perioada 01 iunie 2008-31 octombrie 2008.

Perioada de înscriere la concurs este 01 iunie 2008-31 octombrie 2008. Fiecare client casnic individual (persoana fizica) E.ON Gaz România si E.ON Moldova Furnizare va primi talonul de participare la campania „1 an fara grija facturilor de gaze naturale si energie electrica!” odata cu factura, în cursul lunilor iunie si iulie 2008 în cazul clientilor E.On Gaz România, respectiv tiparit pe verso la factura de energie electrica în cazul clientilor E.ON Moldova Furnizare.

Pentru a se înscrie în concurs, clientul va trebuie sa completeze talonul primit, sa-l decupeze de pe factura (E.ON Moldova Furnizare) si sa-l transmita prin posta pâna la data de 31 octombrie 2008 (data postei) la adresa OP 1 si CP 225 Târgu-Mures.

Pentru a putea fi validat ca si câstigator, fiecare participant va trebui ca, în perioada 01 iunie-31 octombrie 2008, sa plateasca minim 4 (patru) facturi de gaze naturale si/sau 2 (doua) facturi de energie electrica în conturile BRD si /sau ING ale E.ON Gaz România, respectiv ale E.ON Moldova Furnizare, conturi înscrise pe factura, folosind una din modalitatile enumerate mai jos: cu cardul, folosind reteaua de bancomate BRD si POS-uri ( la comerciantii care afiseaza însemnele Simplis Facturi), reteaua ROBO BRD, multimatele din cadrul Self-Bank-urilor ING, ING Plati Expres, optiunea debit direct, serviciile de plati online BRD NET si Home Bank ING, virament bancar -direct din contul abonatului- curent în conturile deschise de companiile E.ON Gaz România si E.ON Moldova Furnizare la BRD si ING, prin telefon apelând serviciul Vocalis BRD.

Sunt oferite 3 premii constând în consumul gratuit de gaze naturale si energie electrica pe o perioada de un an (maxim 3.000 mc pentru gazele naturale si 2.000 kwh pentru energie electrica). În cazul în care câstigatorul/câstigatorii sunt doar clientii E.ON Gaz România, premiul va consta în consumul gratuit pe perioada a 2 ani a gazelor naturale, respectiv 2 ani gratuitate la energia electrica în cazul în care câstigatorul/câstigatorii sunt doar clienti E.ON Moldova Furnizare. Valoarea totala a premiilor este de 13.200 lei.

De asemenea, se mai ofera 5 excursii la schi, în Austria, în valoare totala de 7.128 Euro, 100 de aparate electrocasnice oferite de Electrolux România (20 aragaze, 10 hote, 10 aspiratoare, 20 de cafetiere, 20 de prajitoare de pâine, 10 cuptoare cu microunde, 10 roboti de bucatarie) în valoare totala de 46.460 lei, 50 de telefoane mobile cu cartele Prepay în valoare totala de 8.969 lei, 60 de conturi de economii BRD ATUCONT în valoare de 500 lei. Aceste premii sunt oferite exclusiv celor care folosesc modalitatile de plata oferite de BRD, valoarea lor fiind de 30.000 lei

Ca premii se mai ofera 3 LCD-uri oferite de ING Bank. Aceste premii sunt oferite exclusiv celor care folosesc modalitatile de plata oferite de ING, valoarea lor fiind de 22.015 lei.

Tragerea la sorti pentru desemnarea câstigatorilor va fi efectuata pe 5 decembrie 2008 la sediul E.ON Gaz România din Târgu Mures. Fiecare câstigator va fi anuntat telefonic cu privire la premiul câstigat în maxim 5 zile calendaristice de la extragere. Premiile se acorda prin tragere la sorti din totalul taloanelor sosite pâna la data de 31 octombrie 2008 (data postei).


Intră acum și în grupul de