Sucevenii sunt invitați, vineri, la o acțiune de igienizare a Parcului Dendrologic Șipote


Intră acum și în grupul de

Direcția Silvică Suceava prin Ocolul Silvic Pătrăuți, cu sprijinul Primăriei Municipiului Suceava, organizează, vineri, o acțiune de igienizare a Parcului Dendrologic Șipote din vecinătatea centrului Municipiului Suceava.

 

Cetățenii care doresc să participe la această acțiune sunt așteptați la intrarea în parc din zona restaurantului Mc Donald,s, vineri 16.06.2017, începând cu ora 9.00, se arată într-un comunicat al Direcției Silvice Suceava.

„Acest demers are ca scop aducerea în conștiința publică a importanței asigurării integrității și dezvoltării pădurilor și educarea în acest sens a cetățenilor și în special a tinerei generații”, menționează sursa citată.

Direcția Silvică Suceava notează că evenimentul constă într-o acțiune de igienizare a parcului dendrologic, urmând să fie strânse și evacuate deșeurile, se va cosi iarba, se vor strânge frunzele și crengile uscate din vecinătatea aleilor și se vor curăța secțiunile de scurgere ale apelor pluviale sau drenate de pe suprafața parcului.

La această acțiune Direcția Silvică Suceava participă cu un număr de 30 de salariați din cadrul Ocolului Silvic Pătrăuți. (N.B.)


Intră acum și în grupul de